知到智慧树 商务统计 见面课答案

Title

见面课:常见的假设检验及区间估计(双总体及多总体)

1、问题: One rule that must always be followed in constructing frequency distributions is that __.
选项:
A:adjacent classes must not overlap
B:the midpoint of each class must be a whole number
C:the width of each class is equal to the range
D:the number of intervals must be an odd number
答案: 【adjacent classes must not overlap

2、问题:知到智慧树 商务统计 见面课答案
选项:
A:are established correctly
B:are not mutually exclusively
C:are not collectively exhaustive
D:don not reference a population parameter
答案: 【are not collectively exhaustive

3、问题:When a false null hypothesis is not rejected, the researcher has made a
选项:
A: type II error.
B: sampling error.
C:powerful error.
D: type I error
答案: 【 type II error.

4、问题:知到智慧树 商务统计 见面课答案
选项:
A:知到智慧树 商务统计 见面课答案
B:知到智慧树 商务统计 见面课答案
C:知到智慧树 商务统计 见面课答案
D:知到智慧树 商务统计 见面课答案
答案: 【知到智慧树 商务统计 见面课答案

5、问题:Which of the following is an appropriate null hypothesis?
选项:
A:知到智慧树 商务统计 见面课答案
B:知到智慧树 商务统计 见面课答案
C:知到智慧树 商务统计 见面课答案
D:知到智慧树 商务统计 见面课答案
答案: 【知到智慧树 商务统计 见面课答案

6、问题:In what type of test is the variable of interest the difference between the values of the observations rather than the observations themselves?
选项:
A:a test for the equality of variances from 2 independent populations
B:a test for the difference between the means of 2 related populations
C:a test for the difference between the means of 2 independent populations
D:All of the above
答案: 【All of the above

7、问题:The test for the equality of two population variances is based on the
选项:
A:ratio of the two sample variances
B:difference between the two sample variances
C:difference between the two population variances
D:difference between the sample variances divided by the difference between the sample means
答案: 【ratio of the two sample variances

8、问题:知到智慧树 商务统计 见面课答案
选项:
A:zero.
B:-0.5.
C:0.5
D:one.
答案: 【0.5

9、问题:知到智慧树 商务统计 见面课答案
选项:
A:t distribution with 73 degrees of freedom
B: t distribution with 72 degrees of freedom.
C:t distribution with 71 degrees of freedom
D: t distribution with 70 degrees of freedom.
答案: 【 t distribution with 70 degrees of freedom.

10、问题:知到智慧树 商务统计 见面课答案
选项:
A:知到智慧树 商务统计 见面课答案
B:知到智慧树 商务统计 见面课答案
C:知到智慧树 商务统计 见面课答案
D:知到智慧树 商务统计 见面课答案
答案: 【知到智慧树 商务统计 见面课答案

见面课:正确理解概率的含义及几种常见的概率统计分布

1、问题:Given the following information:Standard deviation = 8 Coefficient of variation = 64%The mean would then be
选项:
A:12.5
B: 8
C:0.64
D:1.25
答案: 【12.5

2、问题:From a population of 500 elements, a sample of 225 elements is selected. It is known that the variance of the population is 900. The standard error of the mean is approximately
选项:
A:1.1022
B:2
C:30
D:1.4847
答案: 【1.4847

3、问题:A sample of 400 observations will be taken from an infinite population. The population proportion equals 0.8. The probability that the sample proportion will be greater than 0.83 is
选项:
A:0.4332
B: 0.9332
C:0.0668
D: 0.5668
答案: 【0.0668

4、问题:A weighted average of the value of a random variable, where the probability function provides weights is known as
选项:
A:a probability function
B: a random variable
C:the expected value
D:random function
答案: 【the expected value

5、问题:The student body of a large university consists of 60% female students. A random sample of 8 students is selected. What is the probability that among the students in the sample exactly two are female?
选项:
A:0.0896
B:0.2936
C:0.0413
D:0.0007
答案: 【0.0413

6、问题:知到智慧树 商务统计 见面课答案知到智慧树 商务统计 见面课答案
选项:
A:1.431
B:2.047
C:3.05
D: 21
答案: 【1.431

7、问题:Exhibit 2 The following represents the probability distribution for the daily demand of computers at a local store.知到智慧树 商务统计 见面课答案
选项:
A:0.7
B:0.3
C:0.4
D:1.0
答案: 【0.7

8、问题: If A and B are independent events, then
选项:
A: P(A) must be equal to P(B)
B:P(A) must be greater than P(B)
C:P(A) must be less than P(B)
D:P(A) must be equal to P(A│B)
答案: 【P(A) must be equal to P(A│B)

9、问题:The purpose of statistical inference is to provide information about the
选项:
A:sample based upon information contained in the population
B:population based upon information contained in the sample
C:population based upon information contained in the population
D:mean of the sample based upon the mean of the population
答案: 【population based upon information contained in the sample

10、问题:A theorem that allows us to use the normal probability distribution to approximate the sampling distribution of sample means and sample proportions whenever the sample size is large is known as the
选项:
A:approximation theorem
B:normal probability theorem
C:central limit theorem
D:central normality theorem
答案: 【central limit theorem

见面课:相关分析及回归分析

1、问题:If two variables, X and Y, have a strong linear relationship, then
选项:
A:There may or may not be any causal relationship between X and Y
B:X causes Y to happen
C:Y causes X to happen
D:None of these alternatives is correct
答案: 【There may or may not be any causal relationship between X and Y

2、问题:In order to test for the significance of a regression model involving 14 independent variables and 255 observations, the numerator and denominator degrees of freedom (respectively) for the critical value of F are
选项:
A:14 and 255
B:255 and 14
C:14 and 240
D:13 and 240
答案: 【14 and 240

3、问题:In a multiple regression analysis model involving 2 independent variables and 15 observations, SSR = 268 and SST = 325. The adjusted coefficient of determination is
选项:
A:0.90
B:0.80
C:0.70
D:Not enough information is provided to answer this question
答案: 【0.80

4、问题:Which is considered to be a positive linear relationship
选项:
A:x goes up, y goes down
B:x goes down, y goes up
C:x goes down, y goes down
D:x goes up, y goes up
E:both c and d
答案: 【both c and d

5、问题:In a regression analysis, if SSE is hypothetically decreased, then
选项:
A:R2 will Decrease
B:Se will Increase
C:SST will decrease
D:Both a and b
E:None of the above
答案: 【None of the above

见面课:置信区间估计和假设检验(单总体)

1、问题:deviation is the distance between a ___ and the ____.v
选项:
A:median, mean
B:data point, mean
C: quartile, median
D:data point, median
答案: 【data point, mean

2、问题:The sum of the deviations may be 0.00. To get around this problem, we use the __ of the deviations
选项:
A: square
B:absolute value
C:minimum
D: maximum
答案: 【 square

3、问题:The reason that we prefer the sample standard deviation as our measure of typical variation instead of the sample variance is that _
选项:
A: the variance is not as accurate a measurement as the standard deviation
B:the standard deviation has been corrected for bias while the variance has not
C:the standard deviation is in the same units as the data values.
D:the variance is in the same units as the data values.
答案: 【the standard deviation is in the same units as the data values.

4、问题:The empirical rule tells us that approximately of the values cluster within a distance of 1 standard deviation from the mean for a bell-shaped distribution
选项:
A:68%
B:95%
C:99.7%
D:none of the above
答案: 【68%

5、问题:X is a discrete random variable that can have values from 0 to infinity, and occurrences of the events X counts are independent. The standard deviation of X is equal to the square root of the mean. The probability distribution of X is a(n) _____distribution.
选项:
A: binomial
B:uniform
C:normal
D:Possion
答案: 【Possion

6、问题: When analyzing categorical data, stem and leaf display is an appropriate plot.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、问题: If the population distribution is unknown, in most cases the sampling distribution of the mean can be approximated by the normal distribution if the sample size is at least 15 observations
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、问题:Statistical independence means the outcome of one event is independent of the outcome of a second event
选项:
A:对
B:错
答案: 【

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞6 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片