知到智慧树 声临其境学英语 见面课答案

Title

见面课:声临其境之小资生活

1、问题:Piece of cake 的意思是()。
选项:
A:一块蛋糕
B:甜蜜幸福
C:小菜一碟
D:鱼与熊掌不可兼得
答案: 【小菜一碟

2、问题:飞机上,靠过道的座位应该是()。
选项:
A:aisle seat
B:window seat
C:middle seat
D:passage seat
答案: 【aisle seat

3、问题:”A for effort “这句俚语的意思是()。
选项:
A:你的努力应该得A
B:你的努力还不够A
C:尝试做一些事,但效果还不理想
D:已经做到最好了
答案: 【尝试做一些事,但效果还不理想

4、问题:What are the allowed weight of checked luggage for economy class if you travel by air in the area of China? ()
选项:
A:20 kg
B:10 kg
C:40 kg
D:30 kg
答案: 【20 kg

5、问题:The slang” take a candy from a baby” means。 ( )
选项:
A:the thing is very simple to deal with.
B:the baby likes doing anything if you give him a candy.
C:treating baby is an easy thing.
D:we cannot only think simple things.
答案: 【the thing is very simple to deal with.

见面课:声临其境之情感世界

1、问题:What are the main characters in Titanic?()
选项:
A:Jack and Marry
B:Jack and Rose
C:Jack and Rome
D:Jack and Jane
答案: 【Jack and Rose

2、问题:The theme song of Titanic is ()
选项:
A:Gone with the Wind
B: My Heart Will Go on
C:Love you More Than I Can Say
D:Let It Go
答案: 【 My Heart Will Go on

3、问题:go on 连读时添加什么音?()
选项:
A:/m/
B:/w/
C:/h/
D:/c/
答案: 【/w/

4、问题:What does the statement” from school uniform to wedding dress” mean? ()
选项:
A:It means the love is lasting from the schooling period to entering society.
B:It means the lovers got married when they were at school.
C:It means love starts when they wear school uniforms and last until getting married.
D:It means middle school students can get married after taking off their school uniform.
答案: 【It means love starts when they wear school uniforms and last until getting married.

5、问题:Generally speaking, which doesn’t belong to American concept of love? ()
选项:
A:Romantic and unrestrained
B:Express themselves bravely
C:Trust love
D:Conservative and implicit
答案: 【Conservative and implicit

见面课:声临其境之成长经历

1、问题:The phrases “stand up” can be read as stan/dʌ/p.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:When letter”t” meets letter”y”, they can be read together as/dʒ/.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:Americans give less status(地位) to intellectual(学术上的) or artistic(艺术上的) achievements to merchandise(经商) ones.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:When letter “d”meets letter”y”, they can be read together as__().
选项:
A:/dʒ/
B:/ tʃ/
C:/tr/
D:/dr/
答案: 【/dʒ/

5、问题:Americans believe there is a connection between efforts and____.()
选项:
A:money
B:rewards
C:destination
D:belief
答案: 【rewards

见面课:声临其境之职场生涯

1、问题:How many sounds can be swallowed in this sentence: I’ll stand there so brave, and chase them all away?()
选项:
A:1
B:2
C:3
D:4
答案: 【2

2、问题:What do you have to do before leave hotel?()
选项:
A:check out
B:check in
C:check ove
D:check on
答案: 【check out

3、问题:“A room is available.” Means the room is occupied by someone.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:“Inside inside your house”can be read as “insi/dʒɔ/ house”.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:The sound of “h” can be swallowed if it follows a consonant. ()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞11 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片