知到智慧树 高级思辨英语视听说 见面课答案

Title

见面课:Education after the Covid-19 Crisis

1、问题:Which of the following is correct in spelling?
选项:
A:dillemma
B:dilemmer
C:dillema
D:dilemma
答案: 【dilemma

2、问题:Households accumulate wealth across a broad spectrum of assets.Here “accumulate” can mean the followings except
选项:
A:build up
B:articulate
C: grow
D:increase
答案: 【articulate

3、问题:He has a unique ability to___ any sound he has heard
选项:
A:imitate
B:establish
C:participate
D:reveal
答案: 【imitate

4、问题:Internet __is often a problem, especially in rural areas.
选项:
A:expressions
B:readability
C:replication
D:connectivity
答案: 【connectivity

5、问题:Our strong sense of national ______has been shaped by our history
选项:
A:measure
B: identity
C:collaboration
D:establishment
答案: 【 identity

见面课:How to Powerfully Narrate the Stories of China

1、问题:What challenges that China face currently according to the video in the lesson?( )
选项:
A:integrated circuits
B:Export high speed rail system
C:Rely heavily on foreign tech such as operating systems and microchips(Huawei and ZTE)
D:Artificial intelligence and big data maturing
答案: 【integrated circuits;
Export high speed rail system;
Rely heavily on foreign tech such as operating systems and microchips(Huawei and ZTE);
Artificial intelligence and big data maturing

2、问题:The three main Chinese religions are_.
选项:
A:Buddhism
B:Taoism
C: Confucianism
D:Christianity
答案: 【Buddhism;
Taoism;
Confucianism

3、问题:Which of the following statements is true about Chinese structure?( )
选项:
A:Chinese structure is based on the principle of unbalance and symmetry.
B:Office buildings, residences, temples, and palaces all follow the principle that the main structure is the axis.
C:The secondary structures are positioned as two wings on either side to form the main room and yard.
D:The distribution of interior space reflects Chinese social and ethnical values.
答案: 【Office buildings, residences, temples, and palaces all follow the principle that the main structure is the axis.;
The secondary structures are positioned as two wings on either side to form the main room and yard.;
The distribution of interior space reflects Chinese social and ethnical values.

4、问题:Wushu(Chinese martial art) not only includes physical exercise but also_.
选项:
A:Chinese philosophy
B:Meditation
C:Aesthetics
D:Atmosphere
答案: 【Chinese philosophy;
Meditation;
Aesthetics

5、问题:For most Chinese, it means____.
选项:
A:Red lanterns at the doors
B:Lucky characters on the walls
C:Paper-cuts on the panes
D:Family Gathering
答案: 【Red lanterns at the doors;
Lucky characters on the walls;
Paper-cuts on the panes;
Family Gathering

见面课:Listening Techniques in TEM 8

1、问题:Our strong sense of national __has been shaped by our history
选项:
A:measure
B:identity
C:collaboration
D:establishment
答案: 【identity

2、问题:Internet __is often a problem, especially in rural areas.
选项:
A:expressions
B:readability
C:replication
D:connectivity
答案: 【connectivity

3、问题:He has a unique ability to_ any sound he has heard
选项:
A:imitate
B:establish
C:participate
D:reveal
答案: 【imitate

4、问题:Households accumulate wealth across a broad spectrum of assets.Here “accumulate” can mean the followings except( )
选项:
A:build up
B:articulate
C:grow
D:increase
答案: 【articulate

5、问题:Which of the following is correct in spelling?( )
选项:
A:dillemma
B:dilemmer
C:dillema
D:dilemma
答案: 【dilemma

见面课:Tips for English Interviews

1、问题:Which of the following candidate soft skills is rated as the top priority by employers?( )
选项:
A:Ability to verbally communicate with persons inside and outside the organization
B:Ability to work in a team structure
C:Ability to plan, organize and prioritize the work
D:Ability to make decisions and solve problems
答案: 【Ability to verbally communicate with persons inside and outside the organization

2、问题:Which of the following might be appropriate to answer the question like“What is your salary expectation?”( )
选项:
A:“I think I can be offered with high salary because I have confidence in myself.”
B:I have got a pretty good idea of the range by looking through similar job postings, recruitment firm salary guides or websites like Glassdoor and find other jobs are higher paid than your company.”
C:“Based on my research, comparable positions with candidates with a similar background to mine are paying between $50,000 to$60,000, so I would like to be paid in the midpoint of that range.”
D:“Based on my research, comparable positions with candidates with a similar background to mine are paying between $50,000 to$60,000, so I would like to be paid with the higheset amount.”
答案: 【“Based on my research, comparable positions with candidates with a similar background to mine are paying between $50,000 to$60,000, so I would like to be paid in the midpoint of that range.”

3、问题:Which of the following might be appropriate to answer the question like“Tell me what you don’t like about your current (or previous) manager?”( )
选项:
A:“Well, my former manager is perfect”
B:“Well, I really cannot get along with my former manager.”
C:“It’s ok with my former manager. But I have acknowledged my need for a place I can manage, develop where I can get guidance and mentoring.”
D:“ I cannot get satisfying assessment from my former manager.”
答案: 【“It’s ok with my former manager. But I have acknowledged my need for a place I can manage, develop where I can get guidance and mentoring.”

4、问题:Which of the following might be appropriate to answer the question like“Why should we hire you over all the other applicants?”( )
选项:
A:“I think I am much better than other candidates.”
B:“I have previous experience related with the job and I am sure my ability can compliment the team you have now.”
C:“I am more qualified than the current employees you have now.”
D:“My skills and personal attributes can match the job profile and team dynamic perfectly.”
答案: 【“I have previous experience related with the job and I am sure my ability can compliment the team you have now.”

5、问题:Which of the following might be appropriate to answer the question like “What is your biggest weakness?”( )
选项:
A:“Well, I am a bit slow in reaction to problems and poor in time management.”
B:“Well, currently,I have made great progress in time management although I still have space to improve.”
C:“Well, to be frank, I am not a good team worker, and I would rather work on my own.”
D:“Well, I think I am perfect in my qualities to work for your company, and I cannot think of any weakness related to this aspect.”
答案: 【“Well, currently,I have made great progress in time management although I still have space to improve.”

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞9 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片