知到智慧树 高级英语写作 见面课答案

Title

见面课:思辨性阅读、同伴评阅

1、问题:Editorials in newspapers are written mainly to _.
选项:
A:argue a point
B:entertain readers
C:provide information
答案: 【argue a point

2、问题:Samuel Slater opened a new factory in Rhode Island in 1790 and employed seven boys and two girls between the ages of seven and twelve. The primary purpose of this sentence is to
_.
选项:
A:persuade readers
B:inform readers
C:to entertain readers
答案: 【inform readers

3、问题:Much of our lives, in fact, is spent filling out surveys, taking tests, and being interviewed. This statement is a(n) ___.
选项:
A:fact
B:opinion
答案: 【opinion

4、问题:Alder, too, believed that early childhood experiences shaped the human personality, but he emphasized the social nature of the child’s urges. This statement is a(n)_.
选项:
A:fact
B:opinion
答案: 【fact

5、问题:There are two types of note-taking: Table notes and __.
选项:
A:annotations
B:outline notes
C:reading journals
答案: 【outline notes

6、问题:In source-based writing, when you put the meaning of the text into new words, you are ____.
选项:
A:summarizing
B:quoting
C:paraphrasing
答案: 【paraphrasing

7、问题:Peer review can be adopted to promote students’ collaborative learning.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、问题: Tone refers to the author’s attitude toward the subject.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、问题:A fallacy is a smart trick in reasoning that is often used to give strong support.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、问题:A huge amount of this nation’s land is owned by the government in the form of national parks and forests. This is especially true in the West. Much of this land is not needed for public recreation and could be sold to private enterprises, with the money going to pay off part of the national debt. This sentence shows the author’s bias or point of view.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:文献引用、分析性写作

1、问题:You must give _ each time when you directly refer to the work of another writer in your writing.
选项:
A:full documentation
B:the author’s name
C:the title of the work
D:the date of publication
答案: 【full documentation

2、问题:Bettelheim, Bruno. The Uses of Enchantment. New York: Knopf, 1976. In this documentation, the underlined part refers to __.
选项:
A:an article
B:a magazine
C:a book
D:a newspaper
答案: 【a book

3、问题:In their article, “Three Issues in AIDS Research” in Current Social Issues, Leon Cheung and Marlene Johnson write, “Now that we have …” The method of the in-text citation used here is ___.
选项:
A:summarizing
B:paraphrasing
C:quoting
答案: 【quoting

4、问题:The type of citation used in the above sentence (Question 3) is __.
选项:
A:integral citation
B:non-integral citation
答案: 【integral citation

5、问题:According to one scholar, Weinstein, Disneyland’s success is due to its ability to reflect and reinforce “America’s most important beliefs, values, ideals, and symbols” (151). The number put in the parenthesis at the end of the sentence refers to _.
选项:
A:the paragraph number
B:the page number
C:the section number
答案: 【the page number

6、问题:Like the Tokyo park, Euro Disneyland reflects American themes (Bower 244). The type of citation used in this sentence is _.
选项:
A:integral
B:non-integral
答案: 【non-integral

7、问题:An analytical tool in an analysis paper can be _.
选项:
A:a principle
B:a theory
C:a concept
D:all of the above
答案: 【all of the above

8、问题:To write a good interpretive essay, you should first ___.
选项:
A:choose an interesting novel
B:think of an interpretive question
C:write an attractive title
答案: 【think of an interpretive question

9、问题:When you analyze a literary work, you are doing __.
选项:
A:an interpretive analysis
B:a theoretical analysis
C:a personal analysis
答案: 【an interpretive analysis

10、问题:The thesis statement of an interpretive analysis should tell readers ______.
选项:
A:the title of the work
B:the background of the author
C:what to look for in the interpretation
答案: 【what to look for in the interpretation

见面课:考试作文、修改活动及课程答疑

1、问题:The writing task in the new TEM-8 test is _.
选项:
A:narrative essay writing
B:source-based writing
C:argument essay writing
答案: 【source-based writing

2、问题:The two basic parts of a TEM-8 essay are _.
选项:
A:Response and Conclusion
B:Summary and Response
C:Introduction and Summary
答案: 【Summary and Response

3、问题:When writing a primarily agreeing response, you should do all the following EXCEPT ___.
选项:
A:giving a long summary of the article
B:building on the text
C:applying the ideas to a new context
D:praising the text
答案: 【giving a long summary of the article

4、问题:The supporting evidence for the thesis statement of your response essay often comes from __.
选项:
A:the text given
B:your personal knowledge and experiences
C:the combination of these aspects
D:all of the above
答案: 【all of the above

5、问题: In the IELTS writing test, you are required to write only argument essays.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:论证及评论性写作

1、问题:Argument refers to an individual claim, but not a whole text.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:Toulmin’s argument pattern can be simplified as a general thesis-support structure
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:Is it the role of government to attempt to control population? This yes/no question for argument writing is called an issue question
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:Writing a critical review means making criticisms or being negative.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:The review or criticism section is central to a critical review paper, and there is no need to summarize the work to be reviewed.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:A good arguable issue usually involves _.
选项:
A:more than one reasonable answer
B:personal tastes
C:purely private questions
答案: 【more than one reasonable answer

7、问题:Qualifiers can play an important role in your writing, giving your readers clues about how confident you feel about the information you’re presenting. Which of the following words is a qualifier?
选项:
A:Might
B:Often
C:Many
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

8、问题:A proposal argument essay is written to persuade people to take _.
选项:
A:your stand or position on an issue
B:your proposed solution to a problem
C:your personal experiences into consideration
答案: 【your proposed solution to a problem

9、问题:In a critical review, criticisms can be made in terms of __.
选项:
A:claims made
B:evidence used
C:support used
D:all of the above
答案: 【all of the above

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞7 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片