知到智慧树 英伦历史文化拾遗 见面课答案

Title

见面课:Famous Symbols of Scottish and Irish Culture

1、问题:What does blue mean in the phrase “Blue Monday”?
选项:
A:Noble
B:High status
C:Economy
D:unhappy
答案: 【unhappy

2、问题:St.Patrick was the Patron Saint of( )
选项:
A:Ireland
B:England
C:Wales
D:London
答案: 【Ireland

3、问题:What is a standard kilt?
选项:
A:knee-length
B:1.5m in width, 6m in length
C:29 pleats at the back
D:made of tartan cloth
答案: 【knee-length;
1.5m in width, 6m in length;
29 pleats at the back;
made of tartan cloth

4、问题:Which of the following statements are true about Saint Patrick’s Day
选项:
A:On St. Patrick’s Day people are trying to catch the little man
B:Everything becomes green.
C:People usually wear shamrock.
D:People would decorate their house green.
答案: 【On St. Patrick’s Day people are trying to catch the little man;
Everything becomes green.;
People usually wear shamrock.;
People would decorate their house green.

5、问题:The material of making a kilt is called Tartan.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:People could wear green hat on St. Patrick’ s Day .
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:Royal Family and Dress Code

1、问题:How many Queens in UK history till now?
选项:
A:7
B:6
C:5
D:4
答案: 【7

2、问题:Why does Queen Elizabeth II have so few private photos?
选项:
A:She dosen’t like taking pictures.
B:Monarchy needs to be shrouded in mystery.
C:She is afraid of taking pictures.
D:She is forbidden to take pictures.
答案: 【Monarchy needs to be shrouded in mystery.

3、问题:What are the advantages of being a queen?
选项:
A:Queen has trooping the color every year.
B:Queen has many Crowns and Tiaras
C:Queen has many colorful clothes
D:Queen can do whatever she wants
答案: 【Queen has trooping the color every year.;
Queen has many Crowns and Tiaras;
Queen has many colorful clothes

4、问题:Which kind of clothes are not suitable for an interview?
选项:
A:Jeans
B:T-shirts
C:Button down shirts
D:Suits
答案: 【Jeans ;
T-shirts

5、问题:A man’s imperfections are considered part of his character.Whereas a woman’s flaws are evidence of her unsuitability.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:The first judgement an interviewer makes is going to be based on how you look and what you are wearing.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:The Black Death and Black Cats

1、问题:In1351 , the government issued a _ which led to the Peasants’ Revolt.
选项:
A:Statute of Labourers
B:the Bill of Rights
C:Hammer of The Witches
D:The English Witchcraft Act
答案: 【Statute of Labourers

2、问题:Till 1736, _____ was repealed, formally ending witch hunts and trials in Britain.
选项:
A:Hammer of the Witches
B: Great Charter
C:The English Witchcraft Act
D:Westminster Act
答案: 【The English Witchcraft Act

3、问题:What are the real causes of the Black Death?
选项:
A:It was carried and spread by fleas on rats.
B:There was no isolation of patients.
C:The source of water was no safe.
D:God was punishing mankind for its sins.
答案: 【It was carried and spread by fleas on rats.;
There was no isolation of patients.;
The source of water was no safe.

4、问题:What were the characteristics of the spread of this plague ?
选项:
A:From the ports to inland
B:From the city to countryside
C:From south to north
D:From far east
答案: 【From the ports to inland;
From the city to countryside;
From south to north

5、问题:In the English Middle lands, a black cat is a wedding gift to bring good luck to the bride.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:House of Anjou is also called House of Plantagenet.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:Those Great Kings in the House of Plantagenet​

1、问题:Baldness has something to do with
选项:
A:The hardness of water
B:the bad weather in Britain
C:the geographical location of the UK
D:It has nothing to do with anything
答案: 【The hardness of water

2、问题:What was the judge’s wig made of ?
选项:
A:pig hair
B:horse hair
C:fabric
D:dog’s hair
答案: 【horse hair

3、问题:Who are the monarchs in the House of Anjou?
选项:
A:Henry II
B:William the Conqueror
C:Richard I
D:King John
答案: 【Henry II;
Richard I ;
King John

4、问题:Which of the following statements are true about Henry II ?
选项:
A:He was considered as a good king.
B:He institutionalized common law.
C:He was best remembered for his reform of the courts and the laws.
D:He built up a large empire which included England and more than half of France.
答案: 【He was considered as a good king.;
He institutionalized common law.;
He was best remembered for his reform of the courts and the laws.;
He built up a large empire which included England and more than half of France.

5、问题:The House of Anjou also called the House of York.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:Henry II introduced the jury system.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞9 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片