知到智慧树 英语口语趣谈 见面课答案

Title

见面课:娱乐与运动

1、问题:We were playing a game of cards when Marty suddenly saw red. He said it was because .
选项:
A:he got some great cards
B:he only got hearts and diamonds
C:he saw Harry cheating
答案: 【he saw Harry cheating

2、问题: Jack asked me how he looked after his operation, so I told a white lie and said__.A. he looked greatB. he looked terribleC. I’d gone blind and I couldn’t see him
选项:
A:he looked great
B:he looked terrible
C: I’d gone blind and I couldn’t see him
答案: 【he looked great

3、问题:Please tell me about your first day in Beijing—I’m all ears! The underlined sentence means that:
选项:
A:I’m very sorry to hear that.
B:I’m very eager to hear that.
C:I have an earache.
D:I can’t hear you.
答案: 【I’m very eager to hear that.

4、问题:The fans were all eyes when Taylor Swift, an American singer-songwriter, started performing. Does the sentence means that all the fans focused on Taylor Swift?
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题: The Olympic motto is faster, higher, _.
选项:
A:farther
B:deeper
C:longer
D:stronger
答案: 【stronger

见面课:校园与职场

1、问题:_is a greeting or an expression of admiration in which two people each raise a hand above their shoulders and bring the fronts of their hands together with force.
选项:
A:Thumbs up
B:High five
C:Fingers crossed
D:Low five
答案: 【High five

2、问题:That man may look very small and insignificant, but don’t judge a book by its cover – he’s a very powerful man in his circle. The underlined sentence means that one shouldn’t prejudge the worth or value of something by its outward appearance alone. Is the definition correct? A. Yes. B. No.
选项:
A:Yes.
B:No.
答案: 【Yes.

3、问题:Tom’s first school only had eight pupils and he was the star, but when he got to a high-school of eight hundred students, he was.
选项:
A: a big fish in a small pond
B:a little fish in a big pond
C: a big fish in a big pond
D:a little fish in a small pond
答案: 【a little fish in a big pond

4、问题:Mary is not interested in living in big competitive cities. She would rather be _.A. a little fish in a big pond B. a little fish in a small pond C. a big fish in a big pond D. a big fish in a small pond
选项:
A:a little fish in a big pond
B:a little fish in a small pond
C:a big fish in a big pond
D:a big fish in a small pond
答案: 【a big fish in a small pond

5、问题: is the highest university degree that is conferred after a course of study by universities in most countries.
选项:
A:Associate degree
B:Bachelor
C:Master
D:Ph.D.
答案: 【Ph.D.

见面课:美食与萌宠

1、问题:You’d better make your own decision, don’t just ___.
选项:
A:play the goat
B:follow like sheep
C:count sheep
D:sort out the sheep from the goat
答案: 【follow like sheep

2、问题:Please stop prying into my private life. Remember, __.
选项:
A:Birds of a feather flock together
B:Pigs might fly
C:Curiosity killed the cat
D:Let the cat out of the bag
答案: 【Curiosity killed the cat

3、问题:Mary has an adorable daughter. Her friends always say to her, “The apple doesn’t fall too far from the tree.” The underlined sentence means:
选项:
A:Mary and her daughter are very similar.
B:Mary and her daughter are very different.
C:Mary and her daughter love each other.
D:Mary and her daughter dislike each other.
答案: 【Mary and her daughter are very similar.

4、问题:Dogs are human friends and ownership of dogs can help people lessen blood pressure and__.
选项:
A: keep clean and tidy
B:focus on their work
C:put on weight
D:reduce stress
答案: 【reduce stress

5、问题:In the third live course, Mr. Liu mentioned gelato, which is a sort of _____ ice cream.
选项:
A:American
B:British
C:Italian
D: Chinese
答案: 【Italian

见面课:谈谈出游

1、问题:Unlike his elder brother who lives in a dream world, Jimmy always_.
选项:
A:has a daydream
B:keeps both feet on the ground
C:has good luck
D:takes pride in himself
答案: 【keeps both feet on the ground

2、问题:Sara is probably the most person I’ve ever met. We can depend on her.
选项:
A:down to earth
B: back down to earth
C:down to moon
D:back down to moon
答案: 【down to earth

3、问题:No matter how exhilarating my travels are, I’m always thrilled to come home, just because__.
选项:
A:south or north, home’s best
B:south or north, home’s better
C:east or west, home’s best
D:east or west, home’s better
答案: 【east or west, home’s best

4、问题:Dezhou, a city in Shandong Province, is famous for_____.
选项:
A:braised fish
B:braised goose
C:braised duck
D:braised chicken
答案: 【braised chicken

5、问题:Brian Dyson, former CEO of the Coca-Cola Company said, “Life is not a race, but a journey to be savored each step of the way.” Does it mean that people can enjoy every minute of their life?
选项:
A:对
B:错
答案: 【

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞13 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片