知到智慧树 创意写作(湖南师范大学) 见面课答案

Title

见面课:Workshop on Creative Nonfiction

1、问题:Different from a memoir, an autobiography tells the story of our lives in a more __ way.
选项:
A:complete
B:complex
C: subtle
D:indirect
答案: 【complete

2、问题:Creative nonfiction is based on
_ from our own point of view.
选项:
A:imaginary experiences
B:subjective experiences
C:fictional experiences
D:real-life experiences
答案: 【real-life experiences

3、问题:Compared with nonfiction of history, creative nonfiction writers are supposed to be
.
选项:
A:subjective
B:neutral
C:objective
D:exciting
答案: 【subjective

4、问题:What can we do to share our fun with readers?
选项:
A:write as many objective facts as possible
B:exclude all details
C:present the whole process of discovery
D:directly tell them the findings
答案: 【present the whole process of discovery

5、问题:When it comes to diction, if your subject is personal, _____ will be most appropriate.
选项:
A:your own conversational diction
B:proper terms
C:metaphorical diction
D:none of the above
答案: 【your own conversational diction

见面课:Workshop on Drama

1、问题: The 10-minute play is one of the shortest forms of a ___.
选项:
A:short short story
B:three-act play
C:one-act play
D:full-length play
答案: 【one-act play

2、问题:After identifying your characters, you will add your setting, which refers both to _.
选项:
A:time and thing
B:time and place
C:place and thing
D:plot and narration
答案: 【time and place

3、问题: Three of your best tools in writing drama are characters and characterization, dialogue, and___.
选项:
A: conflict
B:climax
C:plot
D:theme
答案: 【theme

4、问题: ______becomes foregrounded in the genre of drama, which means it tends to take a more central role than in other genres.
选项:
A:Dialogue
B:Theme
C:Characterization
D:Plot
答案: 【Dialogue

5、问题:Which of the following does not explain the reason for us to share creative writings with others?
选项:
A:It completes the circle of communication.
B:To show how excellent our works are.
C:To be sure that we have communicated what we intended to express as effectively as possible.
D:To connect with others.
答案: 【To show how excellent our works are.

见面课:Workshop on Fiction

1、问题: Which of the following can be seen as the most serious fiction?
选项:
A:Fantasy fiction
B:Literary fiction
C:Genre fiction
D:Horror fiction
答案: 【Literary fiction

2、问题:What is the most popular type of genre fiction?
选项:
A:short fiction
B:science fiction
C:flash fiction
D: normal fiction
答案: 【short fiction

3、问题: The opposite of a three-dimensional character is __.
选项:
A:a flat character
B: a demon
C:an angel
D:a fully-fleshed character
答案: 【a flat character

4、问题: Three great prompts for starting the short story are to begin with one of these three starting points: character, event, or __.
选项:
A:theme
B:climax
C:time
D: setting
答案: 【 setting

5、问题: In addition to being ___, dialogue in fiction should always serve the purpose of revealing character, moving the plot forward, or both.
选项:
A:authentic
B:ambiguous
C:difficult
D:intricate
答案: 【authentic

见面课:Workshop on Poems

1、问题:The three musical tools in poetry are rhythm, rhyme and __.
选项:
A: alliteration
B:stress
C:foot
D: juxtaposition
答案: 【 alliteration

2、问题: What is the function of repetition?
选项:
A:To make your friends and family laugh.
B:To highlight the repeated part.
C:To lengthen the content.
D:To give a fresh view of life, to see things in a wholly new and energized way.
答案: 【To highlight the repeated part.

3、问题:The number of lines of stanzas is _.
选项:
A:fixed
B:variable
C:steady
D: certain
答案: 【variable

4、问题:What do we call a poem written for a special occasion?
选项:
A:Occasional poem
B:Special poem
C:Professional poem
D:Meaningful poem
答案: 【Occasional poem

5、问题: Free verse tends to use ___ diction.
选项:
A:conversational
B:elevated
C:formal
D:invented
答案: 【conversational

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞14 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片