知到智慧树 高级英语(鲁东大学) 见面课答案

Title

见面课:Love Is a Fallacy

1、问题:Dobbie turned out more like Dr. Frankenstein, whose creation ruined himself, than Pygmalion, who was rewarded by creating something fabulous.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题: Dobbie’s love for Polly was more in the nature of self-centered desire.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题: Whatever logic lessons Dobbie taught Polly, her vain glorious trait could not be altered.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:The logical fallacy in “You can’t go with him, Polly. He’s a liar. He’s a cheat. He’s a rat.” is.
选项:
A: Post Hoc
B: Hasty Generalization
C: poisoning the well
D: Ad Misericordiam
答案: 【 poisoning the well

5、问题:“After all, surgeons have X-rays to guide them during an operation, lawyers have briefs to guide them during a trial, carpenters have blueprints to guide them when they are building a house. Why, then, shouldn’t students be allowed to look at their textbooks during an examination?” The logical fallacy in the above sentence is _.
选项:
A:False Analogy
B:Hasty Generalization
C:Hypothesis Contrary to Fact
D:Poisoning the Well
答案: 【False Analogy

见面课:Loving and Hating New York

1、问题:Which of the following is NOT a feature of New York?
选项:
A:tension
B:urgency
C:fashion authority
D:competitiveness
答案: 【fashion authority

2、问题:What, according to the author, is the main reason many Europeans call New York their favorite city?
选项:
A: its cosmopolitan complexities
B: its surviving, aloof, European standards
C: its alien mixtures and familiar international names
D: the city’s charged, nervous atmosphere, its vulgar dynamism.
答案: 【 the city’s charged, nervous atmosphere, its vulgar dynamism.

3、问题:Which of the following is a feature of the young living in Greenwich Village?
选项:
A:cynicism
B:art for art’s sake
C:being used to hypes
D:impersonal
答案: 【being used to hypes

4、问题:“To him New York is the spoiler of all other American cities.” can be explained as _.
选项:
A:New York is far worse than other American cities.
B:New York is spoiled by all other American cities.
C:New York is not as good as other American cities.
D:New York stops him from appreicating other American cities.
答案: 【New York stops him from appreicating other American cities.

5、问题:The author’s general tone about New York is ___.
选项:
A:sad
B:critical
C:positive
D:apathetic
答案: 【positive

见面课:Pub Talk and the King’s English

1、问题:The King’s English should be held as an edict jus tlike the royal power.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:There are lots of French words in the English language for animals. But their meat still are named in English.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:It was an Englishman that gave the lady the idea that “king’s English” is a term of criticism.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:The charm of conversation is that someone can find out a final solution.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:Animals, too, engage in conversations.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:The Sad Young Men

1、问题:Which of the following terms is not a phenomenon of the US in the 1920s and the 1930s?
选项:
A:flappers
B:jazzmad youth
C:Model-T Ford cars
D:speakeasy
答案: 【jazzmad youth

2、问题: The “Lost Generation” writers inclued the following authors EXCEPT____.
选项:
A:Jack Kerouac
B:F. Scott Fitzserald
C:William Faulkner
D:Sinclair Lewis
答案: 【Jack Kerouac

3、问题: Which one of the following is NOT a trait of the “Sad Young Men”?
选项:
A:naughty alcoholic sophistication
B:voluntary escape to Europe
C:bewilderment of the world
D:Fourth-of-July bombast
答案: 【Fourth-of-July bombast

4、问题:Which of the following words may best describe the young American men who returned from WWI?
选项:
A:sophisticated
B:materialistic
C:corrupt
D:disillusioned
答案: 【disillusioned

5、问题:What did the true intellectuals want of their countrymen, according to the text?
选项:
A:more sensitivity to art and culture
B:standardization
C:Bohemianism
D:Babbitry
答案: 【more sensitivity to art and culture

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞10 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片