知到智慧树 大学英语—高职版 见面课答案

Title

见面课:中国文化英语说

1、问题:What should be included in a mind map? ( )
选项:
A:main idea of the whole text
B:main idea of each part
C:every detail in the passage
答案: 【main idea of the whole text;
main idea of each part


2、问题:What are the functions of drawing a mind map during reading? ( )
选项:
A:to help understand the text
B:to show off your drawing skills
C: to know clearly about the structure of the text
答案: 【to help understand the text;
to know clearly about the structure of the text


3、问题:What are the evaluating standards of a good writing? ( )
选项:
A:beautiful words
B:clear structure
C:relevant points
答案: 【beautiful words;
clear structure;
relevant points

4、问题:What topics should be included while writing a passage describing a place? ( )
选项:
A:location
B:scenic spots
C:interesting activities
答案: 【location;
scenic spots;
interesting activities

5、问题:It is necessary to introduce the history of the place that you are writing. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:Is your father a doctor? Yes, he is. He ______ in Town Hospital.
选项:
A:has worked
B:is working
C:works
D:worked
答案: 【works

见面课:以读促写

1、问题:求职面试的场景中常出现的单词有( )等。
选项:
A:apply for
B:work experience
C:resume
D:present job
答案: 【apply for;
work experience;
resume;
present job

2、问题:听力话题广泛,包括( )等。
选项:
A:购物
B:邀请
C:订票
D:预约
答案: 【购物;
邀请;
订票;
预约

3、问题:听力Section A短对话部分常听到的问题有( )等。
选项:
A:Where does the conversation most probably take place?
B:What does the woman/man mean?
C:What does the woman/man want to do?
D:What can we learn from the conversation?
答案: 【Where does the conversation most probably take place?;
What does the woman/man mean?;
What does the woman/man want to do?;
What can we learn from the conversation?

4、问题:在做听力题时,只要用脑子记,无需动手记下重要信息。( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:听力短文的第一句话通常会透露整篇的主题,所以要抓住听力材料的首句信息。( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:揭秘A级听力

1、问题:Which of the following words can best describes the relationship between human and nature in Chinese culture? ( )
选项:
A:friendly
B: kind
C:harmonious
D:obedient
答案: 【harmonious

2、问题: ______is a vital energy that flows through the body, performing multiple functions in maintaining health.
选项:
A:Blood
B: Qi
C:Liquid
D:Water
答案: 【 Qi

3、问题:TCM (Traditional Chinese Medicine) includes many different practices, including acupuncture, moxibustion, Chinese herbal medicine, tuina, dietary therapy, taichi and qigong. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:Chinese people knew how to safeguard their health with medical science and drugs long ago.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:TCM(Traditional Chinese Medicine) refers to traditional Chinese Medical service.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:高等学校英语应用能力考试A级应试策略与要点解析

1、问题:A river_ deep because of its source.
选项:
A:is runing
B:runs
C:is run
D:running
答案: 【runs

2、问题:If you ( )Jerry Brown until recently, you’d think the photograph on the right was strange.
选项:
A:shouldn’t contact
B:didn’t contact
C:weren’t to contact
D:hadn’t contacted
答案: 【hadn’t contacted

3、问题:The millions of calculations involved, had they been done by hand, ____all practical value by the time they were finished.
选项:
A:could lose
B:would have lost
C:might lose
D:ought to have lost
答案: 【would have lost

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞7 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片