知到智慧树 中级英语写作 见面课答案

Title

见面课:从段落到篇章写作

1、问题: What are the three parts of a paragraph?
选项:
A:a topic sentence
B:a concluding sentence
C:supporting sentences
答案: 【a topic sentence ;
a concluding sentence;
supporting sentences


2、问题:What are the three sections of an essay?
选项:
A:the introductory paragraph
B:the supporting paragraphs
C:the concluding paragraph
答案: 【the introductory paragraph;
the supporting paragraphs;
the concluding paragraph


3、问题:How is a paragraph expanded into an essay?
选项:
A: The topic sentence of the paragraph becomes the thesis statement of the essay.
B:The supporting sentences of the original paragraph expand into three separate body paragraphs in the essay.
C:The concluding sentence is made into a concluding paragraph.
答案: 【 The topic sentence of the paragraph becomes the thesis statement of the essay.;
The supporting sentences of the original paragraph expand into three separate body paragraphs in the essay.;
The concluding sentence is made into a concluding paragraph.

4、问题:What are the common supporting sentences?
选项:
A: major supporting sentences
B:big supporting sentences
C: minor supporting sentences
D: small supporting sentences
答案: 【 major supporting sentences;
minor supporting sentences

5、问题:Read the first body paragraph of the essay “Animal Camouflage” and then analyze the supporting sentences.1In birds, for example, while adult males are brightly colored and very noticeable, adult females and young chicks are light brown or sand-colored in order to blend into their background and escape the sharp eyes of a predator. 2Consider the bright red cardinal, a very common bird in colder areas of North America. 3The male is bright and showy to attract a mate, but you hardly ever see the females. 4They are sandy brown, with touches of red on the wings, tail, and breast. 5The peacock is another bird where the male is bright and showy, while the female is easily overlooked because of her dull coloring. 6The long tail feathers of the male are generally bright green and gold and have round markings of a rich color, known as peacock blue. 7The female, called a peahen, has short tail feathers and is much less colorful than the male. 8In short, adopting camouflage colors helps the female birds survive and raise another generation of birds.(1).Which sentence is the first major supporting sentence?
选项:
A:sentence 2
B:sentence 3
C:sentence 4
答案: 【sentence 2

见面课:英语专业四级与非英语专业四六级考试作文

1、问题:What are the three major parts of an academic essay?
选项:
A:Introduction
B:Body part
C:Diction
D:Conclusion
答案: 【Introduction;
Body part;
Conclusion

2、问题:What are needed in an introduction paragraph?
选项:
A:Thesis statement
B:Attention-getter
C:Bridge
D:Examples
答案: 【Thesis statement ;
Attention-getter ;
Bridge

3、问题:When you want to explain the supporting points of your essay, what methods can you use?
选项:
A:Examples
B:Elaborations
C: Evidences
D:Extra and relevant details
答案: 【Examples ;
Elaborations;
Evidences;
Extra and relevant details

4、问题:A title is always needed for a piece of essay.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:When personal experiences are used to support your points in an essay, you can only use other people’s experiences.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:说明文答疑

1、问题:What are the common patterns of expository essays?( )
选项:
A:Cause-effect
B:Illustration
C:Definition
D:Comparison and Contrast
E:Process Analysis
答案: 【Cause-effect;
Illustration ;
Definition;
Comparison and Contrast;
Process Analysis

2、问题: What kind of focus can you have in a cause-effect essay?( )
选项:
A:Cause
B: Effect
C:Cause and effect
D:None of the above
答案: 【Cause;
Effect ;
Cause and effect

3、问题: What are the common methods of comparison and contrast essays?( )
选项:
A: Point-by-point
B:Block contrast and comparison
C: Comparison and contrast
答案: 【 Point-by-point ;
Block contrast and comparison

4、问题:What are the two types of process analysis essays? ( )
选项:
A:Formal
B:Informal
C: Informative
D:Directional
答案: 【 Informative;
Directional

5、问题:In illustration essays, what kind of examples can writers use? ( )
选项:
A: General
B:Specific
C:Representative
D:Relevant
答案: 【Specific ;
Representative ;
Relevant

见面课:课程总结、答疑

1、问题:It is indispensable to follow logical orders to keep your essay organized. These orders are: chronological order, spatial order, and progressive order.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:Do not aim for complex sentences when you first start learning to write academic essays. Write correct and simple sentences first.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:Generalization and oversimplification should be avoided in a piece of essay.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题: A title is not important and an academic essay does not need always have one.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题: A title is not important and an academic essay does not need always have one.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞10 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片