知到智慧树 实用英语 见面课答案

Title

见面课:Ask for directions

1、问题:Which statement is correct ?( )
选项:
A:On your left
B:At your left
C: In you left
D: Up your left
答案: 【On your left

2、问题:Which statement is wrong?( )
选项:
A:In front of
B:In the front of
C:Go to the road
D:In the crossroads
答案: 【Go to the road

3、问题:Under what circumstances should you not smoke?( )
选项:
A:In the hospital
B:On the bus
C:In the classroom
D:Above all
答案: 【Above all

4、问题:行人过马路时,如遇车流缓慢,可快速通过。
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:There are a bread on the table.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:No parking——不准停车
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:Be on time and in time

1、问题:You must be very tired. ()
选项:
A:Can I help you?
B:Thank you very much.
C:Who is speaking?
D:Yes, a little.
答案: 【Yes, a little.

2、问题:Are you leaving very soon? ()
选项:
A:See you soon!
B:A pleasant trip!
C:In a day or two.
D:D.No, I like it.
答案: 【In a day or two.

3、问题:Will you send it by email for me, please? ()
选项:
A:OK, just a minute.
B:I don’t have a printer(打印机)
C:I type very fast.
D:The post office is closed.
答案: 【OK, just a minute.

4、问题:Shall we go by plane? ()
选项:
A:OK, I like going by train.
B:OK, I’ll find the plan.
C:I’ll drive to work.
D:OK, let’s go by air.
答案: 【OK, let’s go by air.

5、问题:Will you wait for a minute, please? ()
选项:
A:Yes, I will.
B:Yes, it is
C:Sorry for that.
D:Sorry, that’s wrong.
答案: 【Yes, I will.

见面课:You can do it!

1、问题:弹吉他可以表达为play guitar
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:踢足球可以表达为play football
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:他画画很好。He can draws well.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:弹钢琴可以表达为play the piano
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:I beg your pardon.意思是请您再说一遍
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:application form意思是申请表
选项:
A:对
B:错
答案: 【

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞15 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片