中国大学MOOC金融英语答案

中国大学MOOC金融英语答案

助您各类考试都拿满分!

1、Business environment may be defined as a set of conditions – social, legal, economical, political or institutional that is absolutely controllable in nature and affects the functioning of organization.

答案:错
——————————–

2、An organization’s internal environment is composed of the elements within the organization, including current employees, management, and especially corporate culture.
正确
错误
答案:正确
——————————–

3、External factors can also affect a company’s business environment and the business has more control over these factors.
正确
错误
答案:错误
——————————–

4、The elements that make up the internal environment include organizational mission statement, company policy, formal structure, organizational culture, organizational climates, resources, managerial philosophies, and managerial leadership styles.
正确
错误
答案:正确
——————————–

5、The process by which organizations monitor their environments and identify the opportunities and threats affecting their business is known as environmental watching.
A:正确 B:错误
答案:错误
——————————–

6、The only form of entrepreneurship is starting new businesses.

答案:错
——————————–

7、Successful entrepreneurship depends on many factors. Of primary importance is money.
正确
错误
答案:错误
——————————–

8、Even today, there is no widely accepted definition of entrepreneur and entrepreneurship.

答案:对
——————————–

9、In general, entrepreneurs should search for ways to delegate some of their leadership tasks rather than their management tasks.
A:正确 B:错误
答案:错误
——————————–

10、Management of an entrepreneurial organization requires policies that encourage innovation and rewards those who innovate.
A:正确 B:错误
答案:正确
——————————–

1、Business opportunities are not equally obvious to everyone, but they are equally available to anyone with the experiences and the knowledge of discovering them.
正确
错误
答案:正确
——————————–

2、Once a would-be entrepreneur has identified what he or she thinks is a promising unmet need, he or she should evaluate and identify the risks that should be considered in deciding whether or not to pursue that business opportunity.
正确
错误
答案:正确
——————————–

3、You don’t need to understand the attractiveness of the industry you’re going to enter because you will know it later on.
A.()
答案:错解析:You need to conduct a broader industry ysis to understand the attractiveness of the industry you’re going to enter.
——————————–

4、In addition to conducting market ysis and competitive ysis, and also looking at the industry and government, there are some other risks that entrepreneurs should take into account.
正确
错误
答案:正确
——————————–

5、Very often, entrepreneurs — particularly art entrepreneurs — are overwhelmed by the technological aspect, and they pay too little attention to what the customers want.
正确
错误
答案:正确
——————————–

6、Business is all about tricks, win-lose deals, and dishonesty.
正确
错误
答案:错误
——————————–

7、A new and all company should not compete with the big companies on the issue of price.
A:正确 B:错误
答案:正确
——————————–

8、A partnership must consist of three or more individuals who co-own the business.
正确
错误
答案:错误
——————————–

9、Before you register a business name and get your license, you’d better check with the local Administration of Industry and Commerce to make sure the name you chose is not already taken.

答案:对
——————————–

10、Once you have raised the money to start or expand your business, you don’t need to have a business plan any longer.
正确
错误
答案:错误
——————————–

1、Organizational structures should be shaped and implemented for the primary purpose of making more money for the company.

答案:×
——————————–

2、Employees within a functional department of an organization tend to perform a specialized set of tasks, for instance, the engineering department would be staffed only with engineers.
正确
错误
答案:正确
——————————–

3、The virtual structure is a special form of boundaryless organization . A virtual organization does not physically exist, but enabled by software to exist.

答案:对
——————————–

4、There is one structure, set of systems, or method of staffing that is appropriate for all organizations.
正确
错误
答案:错误
——————————–

5、The formal organization is the network of social interactions among its employees.The informal organizations can be seen and represented in chart form.
正确
错误
答案:错误
——————————–

6、There are two broad categorizations of recruitment: internal recruitment and external recruitment.
正确
错误
答案:正确
——————————–

7、Recruitment at schools and universities is most appropriate when the vacant positions are high level like senior management positions.
正确
错误
答案:错误
——————————–

8、Employment agencies or executive recruiters are sometimes simply known as “head hunters” and their main job includes searching for the right candidate to fill a vacant position existing in a firm.
正确
错误
答案:正确
——————————–

9、Training should be limited to new employees only.

答案:错
——————————–

10、There are two primary training approaches which organizations may adopt in respect to new employee: on-the-job training and off-the-job training.
正确
错误
答案:正确
——————————–

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞15 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片