英语听说实境主题与技能智慧树答案

英语听说实境主题与技能智慧树答案-沉梦文库
英语听说实境主题与技能智慧树答案
此内容为付费阅读,请付费后查看
5
限时特惠
8
立即购买
您当前未登录!建议登陆后购买,可保存购买订单
购买即可查看完整答案
付费阅读
已售 96

知到app网课英语听说实境主题与技能答案

第一章 单元测试

1、What does this chapter mainly teach ( )? A:Contents of the course

B:The Orientation of Courses

C:Learning methods

D:Teaching method

答案: 【Contents of the course;

The Orientation of Courses;

Learning methods】

2、In everyday life, open awareness means . ( )A:offering us more freedom, peace, and well-being in our lives

B:gives rise to the subjective experience of joy, awe, and peace

C:approaching situations with fresh eyes, letting go of our habitual reactions and our expectations for the future

D:a sanctuary of relief from her feelings of rage and burnout

答案: 【approaching situations with fresh eyes, letting go of our habitual reactions and our expectations for the future】

3、Positive interdependence that binds group members together is posited to result in feelings of responsibility for . ( )A:facilitating the work of other group members

B:completing one’s share of the work

C:turning individualistic people into caring and collaborating ones

D:obtaining their goals if and only if the other individuals with whom they are competitively linked fail to obtain their goals.

答案: 【facilitating the work of other group members;

completing one’s share of the work】

4、When you’re listening to an article about a natural disaster, what is the most likely keyword? ( )A:seismic zone

B:infection

C:immune system

D:rescue and relief

答案: 【seismic zone;

rescue and relief   】

5、The phenomenon of joining words together is called  . ( )A:assimilation

B:elison

C:liaison

D:weak form of words

答案: 【liaison  】

6、Hearing is . ( )A:listening to something

B:an active skill

C:the physical act of sound waves entering our ears and being transported to our brain

D:a passive process that requires no effort

答案: 【the physical act of sound waves entering our ears and being transported to our brain;

a passive process that requires no effort】

7、When we listen, flow of speech can be divided into, then our brain to convert these into meaningful information.  ( )A:letters

B:stress

C:pauses

D:rhythm

答案: 【letters   ;

stress   ;

pauses;

rhythm    】

8、means the way of pronouncing the words based on the regional or social background of a speaker. ( )

A:Accent

B:Caption

C:Bias

D:Barrier

答案: 【Accent】

9、Formal speaking usually occurs . ( )A:in business or academic situations

B:when meeting with family and friends

C:in school

D:when meeting people for the first time

答案: 【in business or academic situations ;

when meeting people for the first time】

10、Casual conversation about ordinary or unimportant subjects, especially at social occasions, is called . ( )

A:polite talk

B:trash talk

C:small talk

D:shop talk

答案: 【small talk 】

答案整理不易 完整版请付费查看
© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞15 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片